Mesteri ételekRendezvényházunk teljesen felszerelt melegkonyhával áll rendelkezésre. Az ételeket nem máshonnan hozzuk, hanem mi főzzük garantáltan friss alapanyagokból, a HACCP előírásoknak megfelelő technológia alapján.

Az ifjú pár által választott esküvői menüsort, éjféli menüt profi szakácsaink készítik, amit szakképzett pincérjeink tálalnak a násznépnek. Vendégvárás alkalmára szendvicsek, hidegtálak, sültek, gyümölcstálak elkészítését is vállaljuk.

Nem árulunk zsákbamacskát!

Ha szeretnék megkóstolni ételeink ízét, megbizonyosodni az adag nagyságáról, látogasson el éttermünkbe ahol hétfőtől vasárnapig 11-20 óráig várjuk kedves Vendégeinket.
Kérje ajánlatunkat, mely tartalmaz egy kóstolási lehetőséget. A menü árát, beleszámítjuk a végleges árba sikeres szerződéskötéskor.


Esküvői menüsorAzon szerencsések közé tartozik, akik megtalálták életük szerelmét, és ezt hivatalosan is a világ tudtára szeretnék adni? Az esküvőszervezés nem egyszerű feladat, sok mindenre oda kell figyelni, hogy a nagy nap tökéletes és emlékezetes legyen. Ez azonban egy igazán stresszes folyamata a közös életre való felkészülésnek.

Ebben szeretnénk segíteni az ifjú párnak: rendezze nálunk esküvőjét és mi levesszük a válláról az esküvőszervezés terhét! Ajánlatunk magában foglalja a menüsor kivitelezését is. A lakodalmai vacsora központi kérdése a nagy eseménynek: meghatározza az alaphangulatot, és finom ételekkel jóllakottan vigadhat a násznép.