Fergeteges buli, jó ételek és italok. Mi kell még a jó hangulathoz?Céges rendezvények számára alkalmas helyszín. Ingyenes parkolással, fény és hangtechnikával (Kis mennyezeti hangszórókkal van kiépítve, nagy teljesítményű hangosításért a zenekarral kell egyeztetni. Speakon elvezető rendszer kiépítve a ízléses megjelenés érdekében. Csak Speakon kompatibilis erősítővel működik.) felszerelt termeink, egy 28 fő befogadására alkalmas VIP és egy 90 fő befogadására alkalmas nagyterem áll rendelkezésükre, de természetesen a két termet egybe tudjuk nyitni, ha igénylik.

Ez a kiinduló alap, az összes többi szolgáltatás, ami a céges rendezvényre kell nálunk megtalálható, vagy partnereink segítségével megvalósítható. Mi készen állunk, hogy a legjobb buliban legyen részük, Önök elmondják, mi megvalósítjuk, azaz vállaljuk a céges rendezvény teljes megszervezését. Partnereket ajánlunk, Önök választanak, vagy konkrétan megmondják, kivel dolgozzunk.


Catering

Lehetőség van külső helyszínen rendezett céges rendezvény alkalmával igénybe venni Catering szolgáltatásunkat, mellyel biztosítani tudjuk 300 főig az étel és ital felszolgálást, hideg tálak és meleg ételekkel egyaránt. Kínálatunk megismeréséhez kérje ajánlatunkat! Budapest egész területén vállaljuk a Cateringet, ha megszeretne bizonyosodni az adagok nagyságáról, ételeink ízéről akkor éttermünkben, lehetősége van megkóstolni egy kóstoló alkalmával (maximum 2 fő), melynek árát sikeres szerződéskötéskor levonjuk a végösszegből.