Esküvői díszítés avagy mindent a menyasszonyért!Az esküvő egy pár életében felejthetetlen, a feltétel nélküli szeretet, bizalom és az életük összekapcsolásának megpecsételése. Az esküvő stílusát, hangulatát a jegyes pár ízlése határozza meg. Az esküvői díszítés számtalan variációban elkészíthető a képzelet szabhat csak határt, azonban jobb, ha szakemberre bízzák!

Az esküvői dekoráció fontos szerepet tölt be ezért hibátlannak kell lennie. Diszkrét mégis esztétikus és igazodnia kell az esküvő stílusához is. Az esküvői díszítést számos ponton el lehet rontani, a legfeltűnőbb talán az esküvői dekorációval való túlzásba esés vagy éppen annak hiánya. A kellő hatás érdekében törekedni kell az egyensúlyra, az ünnepi hangulat megteremtése a résztvevők számára. Célunk, hogy azok a jegyesek, akik nálunk ünnepelnék meg életük nagy napját, minden szükséges szolgáltatást megkapjanak egy helyen, mint az esküvő dekorációban való segítségnyújtás.

Kedves vőlegények a dekoráció a menyasszony elképzeléseit fogják tükrözni, de ne búsuljatok, talán jobban is jártok, ha nem folytok bele.
Ha minőségi esküvői dekorációt szeretne, a saját igényeire szabva, kérje ajánlatunkat!

Bármilyen dekorációt megvalósítunk, az egyszerűtől az exkluzívig, a moderntől a klasszikusig, szín és ízlésvilág a megrendelő álmai alapján. Hangulatvilágítás, asztal- és székszoknyák, asztaldíszek, virág-, lufi dekoráció.


Díszítési lehetőségek, de igény szerint bármit megvalósítunkA nagytermünkben található egy alapdíszítés, mely a plafon és néhány fal fehér anyaggal való bevonását foglalja magában (ez bármikor megtekinthető). Az alapdíszítésen felül az asztalok fehér abrosszal és egy asztalközéppel történő díszítése, megterítéssel, valamint az oszlopdekoráció ingyenes.

Egyszerű díszítés: plafon, néhány fal bevonva textíliával (maximum 2 szín - színmintákból lehet választani), egyszerű asztaldíszek, főasztaldísz és székszoknya, választott színű masnival.

 

Exkluzív díszítés: az egyszerű díszítés kiegészítve fényfüzérekkel, virágdíszekkel, asztalokon dekorkövek, rózsaszirmok, gyertyák, virágasztaldísz és élővirág főasztaldísz.

 
parallax background
 

A dekorációt csak mi végezhetjük természetesen az ifjú pár ötletei, elgondolásai és javaslatai alapján. Külső dekorációs céggel végzett díszítés külön egyeztetést igényel! Azonban egy dekorációs céggel bármikor szívesen dolgozunk és nyugodt szívvel ajánljuk is - Orsi Dekor.Jelenleg rendezvényházunk csak táblaasztalokkal rendelkezik (melyek igénybevétele ingyenes), de igény esetén természetesen a kerekasztalos elrendezést is megoldjuk. Kerekasztalos elrendezés nagyjából 100 főig kivitelezhető.

Esküvői dekorációA teendők végeláthatatlan sora nagy kihívást jelenthet egy gyakorlatlan személynek. Életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napján mindenki szeretné valóra váltani álmait és elképzeléseit. Ahhoz, hogy az emlékek megosztása nevetéssel, örömben teljenek és melegséget vigyenek szívünkbe, szükség van a páratlan látványvilágra. Könnyű elrontani, hiszen nagyon sok részletből áll egy jól megtervezett dekoráció, számos tényező és ízlésbeli elképzelés befolyásolhatja a választást.

Napjainkban az esküvői dekorációknak csupán a képzelet szabhat határt, hiszen a változatos technikai lehetőségek és a vizuális elemek variációja szinte végtelen, valamint mindig adódnak újabb és újabb divathullámok is:

  • Klasszikus vagy divatos dekoráció
  • Szín és formakombinációk
  • Kreatív egyedi megoldások
  • Tematikus esküvői dekoráció
  • Egyéni lehetőségek
Cégünk profi esküvő- és rendezvényszervező szakemberei sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a hátuk mögött vállalják a házasulandó pár ízlésének és elképzeléseinek megfelelő esküvői dekorációk megtervezését és kivitelezését, hogy a nagy nap olyan lehessen, amilyet megálmodtak. További információkért keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken!

Székszoknya, a menyasszonyok kedvenceAz egyik legkülönlegesebb esküvői dekoráció a székszoknya. A székszoknyák stílusa és színvilága különleges és harmonikus hangulatot teremt az esküvőn, segítségükkel egységesíteni lehet az esküvői dekoráció elemeit. A harmonikus összhatás érdekében például az a legjobb, ha a székszoknya masnija, vagyis a székmasni passzol az asztalfutóval.

Milyen a jó székszoknya?
A selyemből készült fehér székszoknyák elegáns stílust kölcsönöznek. A székszoknyának tökéletesen illeszkednie kell a szék karfájára, illetve a szék lába se lógjon ki.
A másik legfontosabb esküvői dekoráció a székek tekintetében a székmasni. Az organza anyagból készült masni áttetsző, selymes anyagú és lehet merev vagy lágy tartású is. A szatén-organza székmasni könnyed, légies anyag, és enyhén fényes hatást kelt.

Ha érdekli az esküvői dekoráció, és lagziját feledhetetlenné szeretné tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot!Még több képért kattintson ide!

Legyen meghitt esküvője!Az esküvői dekoráció kulcsfontosságú szerepet tölt be a nagy nap szervezése során. Ez szolgálja a hangulat megteremtését, és tükrözi az ifjú pár stílusát, ízlését. Az esküvői dekoráció több elemből állhat az igényeknek megfelelően, és fontos részét képezi a világítás is!

Akár szabadtéri, akár beltéri esküvőt szeretne, érdemes nagy gondot fordítani a hangulatvilágításra. Mindkét esetben számos lehetőségünk van. Nézzünk néhányat!
A gyertya romantikus jellege miatt az esküvők elengedhetetlen része. Kerülhet az asztalok közepére, hogy az esti vacsora még meghittebb legyen. Ez lehet egy több hosszú gyertya alkotta dísz, melyet egy gyertyatartóban, vagy egy apró díszkavicsokkal teli üvegedénybe szúrunk. Ha a díszesebb megoldásokat kedveljük, virágokat és szalagokat is tehetünk köréjük. Másik megoldás, ha úszógyertyát vízzel teli üvegbe helyezünk, melynek alját szintén apró kövekkel díszítjük, és rafiával masnit kötünk az üveg nyakára.

LED hangulatfényeket is használhatunk az esküvői dekoráció során. A mennyezetre rögzített fényháló vagy fényfüggöny láttán úgy érezhetjük magunkat, mintha a csillagos ég alatt lennénk. A fényfüzéreket tekerhetjük az oszlopokra, a terem falain is végigvezethetjük, és szabadtéri helyszín esetén akár a fákra is rátekerhető.

Bármelyik megoldást is választja, bízza ránk az esküvői dekoráció elkészítését! Kérje ajánlatunkat vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Őszi esküvő, különleges dekorációAz esküvők időpontja általában a nyár, hiszen ekkor nyugodtan lehet kültéri szertartást szervezni, és a menyasszonynak sem kell aggódnia amiatt, hogy az esküvői ruhájához megfelelő bolerót és kabátot találjon. Ugyanakkor, ha belegondolunk, az ősz különösen alkalmas arra, hogy valóban romantikus hangulatú esküvőt szervezzünk!

Az ősz egyszerűen gyönyörű: a levelek a legkülönfélébb színekben pompáznak, és a természet szinte életre kel.  Ilyenkor igazán gyönyörű esküvőt lehet szervezni, melyhez csupán csak pár apróságra van szükség:
  • Az ősz színeit, a barnát, a narancssárgát és a pirosat felhasználhatjuk az esküvői dekorációhoz, sőt, ha kifejezetten az őszre szeretnénk fókuszálni, használhatunk tipikus őszi elemeket is, mint például a sütőtök, a levelek és a szárított virágok és termések.
  • Esküvői helyszín szempontjából, ha külső szertartást szeretnénk, gondoskodjunk róla, hogy szükség esetén felállíthassunk egy sátrat, valamint mindenféleképpen érdemes egy fedett helyszínt is fenntartani, hiszen a levegő már igen le tud hűlni éjszakára.

Egyéb extrák

Csoki-/pezsgőszökőkút, lepke/galamb/lufi reptetés, tűzijáték, gyerek sarok, parti táncosok, koktél show, bármi, amit megálmodnak. Mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb szolgáltatót.Ha Ön is különleges esküvői helyszínt keres, forduljon hozzánk!

Kérje ajánlatunkat