Esküvőszervezés egészen az előkészületektől a lakodalom végéig!A lakodalom előtti leány-, legénybúcsú, vendégvárás megszervezése sem akadály. Nem csak egy esküvő helyszín, étterem vagyunk, segítünk megszervezni a komplett esküvőt! Az első találkozástól a szerződéskötésig, majd azt követően az előkészületekben (legyen az szolgáltató kiválasztás, akár egyeztetés, ötletelés, tanácsadás) folyamatosan rendelkezésre állunk egészen a lakodalom végéig. A lakodalom alatt végig a helyszínen tartózkodunk, így van egy biztos pont, akire lehet támaszkodni, ha bármilyen segítségre lenne szükség.


parallax background

Segítünk mindenben, hogy a nagy napon minden gördülékenyen menjen és emlékezetes maradjon!

Ne feledkezzen meg az esküvői autóról sem!

Egy esküvő szervezése számos tennivalóval és előkészülettel jár, így rengeteg apróságra kell odafigyelnünk egy időben. A legfontosabb belépő mégis a menyasszony érkezése a ceremóniára, majd természetesen az ifjú pár távozása. Az esküvői autó így meghatározó eleme a nagy napnak, hiszen az egész vendégsereg szórakoztatása mellett az esküvő stílusához is illeszkednie kell a járműnek. Az esküvői autó kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre, mégis oda kell figyelnünk arra, hogy mekkora tér áll rendelkezésre egy nagyobb ruhaköltemény esetén, hiszen mindkét félnek be kell férnie az autóba. Az esküvői autó mindig nagy felhajtás közepette fut be a ceremóniára, és a távozás is jelentős pillanata az eseménynek, majd az utcán is feltűnő látványt kelt az ifjú pár szállítóeszköze. Ha Ön is szeretne látványos és nem mindennapi belépőt esküvőjére, válasszon az alkalomhoz illő esküvői gépjárművet, melyre örök életében emlékezni fog! Számíthat ránk az esküvőszervezés minden mozzanatában, így segítünk megtalálni az esküvő stílusához leginkább illeszkedő autót is!


Hagyományos lagzi vőféllyel!

A régi időkben egy esküvő lebonyolítása során fontos volt, hogy a megfelelő vőfély vezényelje le a ceremóniát. Korábban a vőfély általában a család egyik barátja volt, ám ma már egyre népszerűbb hivatalos vőfélyt felkérni esküvőnkre, aki levezényeli a lagzi ceremóniáját és szórakoztatja a násznépet az egész lakodalom során. A vőfély kéri ki a menyasszonyt a vőlegény számára, népi szokások szerint ilyenkor elbúcsúztatja a hozzátartozóktól, családtól a házasodni készülő hölgyet. A szertartás végeztével a vőfély feladata a lakodalom koreográfiájának levezénylése, a násznép jó hangulatának megalapozása. A vőfély előkészíti és moderálja a lagzi hangulatát, kreatív játékokkal ünnepli az ifjú pár közös estéjét, emellett a vendégsereget is bevonja a lagzi eseményeibe, programjaiba. A régi idők szerint a vőfély népi viseletben jelent meg, de ma már felkérhetünk erre szakosodott személyeket is, akik az esküvőnk hangulata szerint öltöznek fel a nagy eseményre. Ha Ön is szeretne profi vőfélyt választani esküvőjére, válassza esküvőszervezési szolgáltatásunkat és mi segítünk megtalálni a megfelelő személyt, aki felejthetetlenné teszi a lakodalmat mindenki számára!


Esküvői menü ízlésesen

Az esküvő tervezése és kivitelezése sokszor számos nehézséggel jár együtt, hiszen rengeteg apróságra kell odafigyelnünk és egyetlen kis hiba miatt a pár kizökkenhet a nagy nap hangulatából. Természetesen egy esküvőn nincs olyan, hogy minden tökéletesen sikerül, éppen ez adja meg a sajátosságait és élményeit, ám van néhány dolog, amely ha nem jól sül el, később is eszünkbe jut majd. Ilyen kérdés például az esküvői menü kiválasztása. Mi illik esküvőnk stílusához, mit engedhet meg a pénztárcánk és mi az, amivel örömet okozhatunk a vendégseregnek is? Ha a hagyományok hívei vagyunk, akkor sem kell aggódnunk, hogy a tradicionális magyar ételek megülnék a vendégsereg gyomrát, hiszen egy kis tánc után máris jobban érzik majd magukat. A hagyományos ételeket is elkészíthetjük stílusosan, vagy akár különleges fűszerekkel is változtathatunk az ízvilágon és egyedivé tehetjük a menüsort. Ha Ön is szeretne egy felejthetetlen esküvői menüsort, keressen fel minket és segítünk kiválasztani az esküvő különleges ételsorát!


Leány- és legénybúcsú lebonyolítása

Közeledik a nagy nap és szeretne még egy utolsót ünnepelni barátaival, mielőtt egybekelnek párjával? Szeretne egy emlékezetes leány- vagy legénybúcsút szervezni barátnőjének, barátjának az esküvő előtt? Nálunk remek helyszínt talál az utolsó egyedülálló buli megszervezéséhez, lebonyolításához. Különleges ötleteivel bátran fordulhat hozzánk, a helyszín biztosítása mellett segítünk a szervezésben is. A legény- vagy lánybúcsú megszervezése során számos apróságra oda kell figyelni, hogy emlékezetes lehessen a menyasszony/vőlegény számára. Érdemes egyedi pólót készíteni a résztvevőknek, amit később megőrizhetnek emléknek. Fontos, hogy azokat az embereket hívjuk meg az eseményre, akikkel a menyasszony/vőlegény jól érzi magát és nem szégyenkezik előttük a különböző feladatok megoldásánál. Ezután végig kell gondolnunk, milyen típusú feladatokat kell megoldania az ünnepeltnek, melyek teljesítésével hivatalosan is oltár elé állhat kedvesével. A feladatok legyenek viccesek, kihívóak, szórakoztatóak. Ha Ön is leány- vagy legénybúcsú lebonyolításán gondolkodik, keressen fel minket rendezvény helyszínének biztosítására! Segítünk lebonyolítani a lány- vagy legénybúcsút és emlékezetessé tesszük a házasodni készülők utolsó estéjét!

Esküvő korlátok nélkül!

Esküvői rendezvényszervezés

A nagy esemény előtt sokan szeretnek relaxálni, szépítkezni, edzeni, lélekben felkészülni arra, hogy összekötik az életüket valakivel. Az esküvő megszervezése igen összetett, és számos feladatot foglal magába, valamint, mivel nincs benne tapasztalatunk, egy kisebb félreértés is problémát okozhat, ezért érdemes szakemberre bízni.

Ha arra vágyunk, hogy az esküvő minden apró részlete tökéletesre sikerüljön, fontos az együttműködés egy tapasztalt szakemberrel, akivel megoszthatjuk elképzeléseinket. Az esküvőszervező segít megvalósítani ötleteinket, miközben mi párunkkal gondtalanul készülhetünk a nagy napra.
A tapasztalt szakembereink számára nem jelent kihívást egy nagyszabású rendezvény lebonyolítása sem, így bátran bízza ránk az esküvőszervezést!
Elegáns esküvői helyszínünkön széleskörű szolgáltatási rendszerrel biztosítjuk, hogy a nagy nap olyan lehessen, amilyennek megálmodta!


A tökéletes szabadtéri esküvő

Ha a tökéletes szabadtéri esküvői helyszínt keresi, ne keresgéljen tovább, mi valóra váltjuk az Ön álmát, legyen szó akár hagyományos, akár egyedi stílusú szabadtéri esküvőről. Cégünk teljes mértékben megszervezi, lebonyolítja az Ön esküvőjét, így nincs oka aggodalomra, hiszen mi biztosítjuk arról, hogy az ifjú pár számára a tökéletes nap tényleg örök élmény marad.

• A tökéletes szabadtéri esküvő eléréséért cégünk többek között esküvői kóstoltatást is szervez, ezáltal biztosítva Önt arról, hogy az esküvő során nem lesz probléma az étellel.

• Ha szükséges vőfélyről, vagyis ceremóniamesterről is gondoskodunk, aki a nagy napon vezeti az esküvői menetet, irányítja a násznépet és akár közös játékokkal, táncokkal fokozza az esküvő hangulatát.

Segítségünkkel gondoskodhat az ízletes ételekről és a jó hangulatról egyaránt! Forduljon hozzánk bizalommal! Keresse munkatársainkat, akik készséggel segítenek Önnek, hogy szabadtéri esküvője tökéletes legyen!


Legyen Ön a középpontban!

Rohamosan közeledik az esküvő kitűzött időpontja, ami nem csak azt jelenti, hogy Ön hamarosan menyasszonyból boldog feleséggé válik, de azt is, hogy rengeteg elintéznivalója van. Meg kell terveznie a dekorációt, ki kell találnia a menüsort, fel kell kutatnia a legideálisabb helyszínt és gondolnia kell a vendégek szórakoztatására is, valamint ezenkívül még ezer meg egy az esküvőszervezéssel kapcsolatos problémát is meg kell oldania.

Ne tegye! Foglalkozzon magával, legyen Ön a középpontban, az esküvőszervezést pedig egyszerűen bízza szakemberekre! Forduljon hozzánk bizalommal, és mi levesszük a válláról az esküvőszervezés terhét, hogy Ön azzal foglalkozhasson, ami igazán fontos, vagyis önmagával és a párjával.

Éttermünkben rendszeresen szervezett nyílt napokat tartunk, melyeken kiválaszthatja és végig kóstolhatja séfünk és konyhánk remekeit, melyet aztán beilleszthet az esküvői menübe. Gondoskodunk az esküvői helyszínről, az esküvői dekorációról és a jó hangulatról is.
Válasszon minket, és tartsa nálunk esküvőjét, bízza ránk a szervezést, Ön pedig lépjen boldog és elégedett menyasszonyként az oltár elé!


Álmodja meg a tökéletes esküvői helyszínt!

Nem mindenki vágyik hagyományos esküvőre, és ezzel nincs is baj. Egy árnyas liget sokkal romantikusabb, egy csendes sziget sokkal meghittebb, egy régi kastély sokkal vadregényesebbé teheti két szerelmes egybekelésének pillanatait.

A szabadtéri esküvőknek megvan a maguk szépsége, azonban egy gyakorlatias esküvőszervező gondol a helyzet árnyoldalára is. A kiszámíthatatlan időjárás sok fejfájást okozhat azoknak, akik egy langyos nyári estén szeretnék lampion fények alatt kimondani a boldogító igent. Bérelt helyszíneken fejlett szervezőkészségre van szükség ahhoz, hogy minden időben a helyére kerüljön. Mindkét esetben szükség van egy jól átgondolt esküvői menüre. Az esküvői catering szolgáltatása magába foglalja az esküvői étel helyszínre szállítását, valamint annak szakszerű, gondos felszolgálását. Nincs olyan lehetetlen helyszín, ahová mi ne lennénk képesek eljuttatni az esküvői menüsort!
Így hát fantáziáljon bátran és szabadon, mi levesszük a válláról a terhet, ha étkeztetésről van szó! Forduljon hozzánk bizalommal esküvői cateringgel kapcsolatos kérdéseivel!

Legyen hagyományos az esküvői menü!

A nagy napot szervezi? Még nem választotta ki az esküvői helyszínt? Tartsa a lagzit a mi éttermünkben, és mi gondoskodunk arról, hogy a násznép semmiben se szenvedjen hiányt!
A sikeres esküvőről a hangulatos helyszín és a jó zene mellett a finom ételek sem hiányozhatnak. Sokan terveznek a magyar tradíciók előtt tisztelgő, hagyományos fogásokból álló esküvői menüsort. Az ilyen ételsor alapja az aranyló húsleves, mely a nagymamánál eltöltött vasárnapi ebédek ízeit idézi, az elmaradhatatlan töltött káposzta, melyben a fűszeres hús és az édes káposzta ízei egyetlen tökéletes harmóniában kényeztetik az ízlelőbimbókat. Végül a süteményeké a finálé: almás, mákos vagy éppen túrós rétesek, piték omlós tésztával, tömör mégis könnyed, zamatos töltelékkel és finoman szálló porcukor felhővel.

Ugye valóban fenségesen hangzik?
Keressen fel minket bizalommal, foglalja le éttermünket esküvői helyszínként, és mi gondoskodunk a tradicionális esküvői menüsor elkészítéséről is! Ünnepeljen nálunk, és legyen a vendégünk az esküvője alkalmából is!


Esküvői menüsor egyedi igények szerint

Szeretne ízletesebbnél ízletesebb finomságokkal készülni a meghívottak részére esküvőjén? Szeretne eltérni a hagyományos menüktől és valami más maradandót létrehozni?

Az esküvői menüsor kialakítása nem kis feladat, igen nehéz terhet rak az ifjú pár vállára. Rengeteg étterem, esküvői helyszín kínál hagyományos és más, általuk kialakított esküvő menüsort, természetesen különböző árkategóriában.

De mi van akkor, ha mi magunk szeretnénk összeállítani az esküvői menüsort? Először is az esküvőnk stílusa fogja meghatározni a fogások számát és milyenségét. Hogy is értendő ez? Például egy elegáns, igazán exkluzív esküvőn nem feltétlenül fogunk egy falusi tyúkhúslevest feltálalni. Az esküvő stílusa fogja meghatározni a fogadó ételeket is. A fogadó ételek általában aprósütemények, mini szendvicsfalatok, különféle pogácsák és más sós sütemények.

Melegkonyhánk segítségével bármilyen esküvői menüsort összeállíthat, amilyet csak szeretne! Sőt, ha nem szeretne még pluszban ezzel foglalkozni, mi segítséget nyújthatunk esküvői catering szolgáltatásunkkal!


Mi arra is gondolunk, amire Önnek nincs ideje!

Mint ahogy mondják, az esküvőszervezést soha nem lehet időben elkezdeni, hiszen számtalan dologra kell kiemelt figyelmet fordítani. Nekünk azonban nem jelent akadályt a lehetetlen, vagyis a tökéletes esküvő megszervezése!

Ahhoz, hogy az ifjú pár és az őket ünneplő vendégsereg egyaránt csak az örömteli pillanatokra emlékezzen vissza, elengedhetetlen egy olyan helyszín választása, amely hangulatában megtestesíti mindazt a stílust és hangulatot, amelyet egy ilyen örömteli esemény nyújt. Esküvőhelyszínünk az igényeknek megfelelően alakítható, így a dekoráció alkalmazkodik az eseményhez, és nem fordítva!

Az esküvőszervezés másik fontos pontja az igényekre szabott esküvői menü biztosítása. Tapasztalt csapatunk garantálja, hogy a megrendelők sokszínű étel és ital kínálatból válogathassák ki a kedvüknek megfelelő menüsort, legyen szó klasszikus vagy modern fogásokról.


Egy új esküvői szokás: köszönőajándék!

Az esküvőszervezés során egy új divat lépett érvénybe az elmúlt bő egy évtizedben. Ez a köszönetnyilvánítás az ifjú pár részéről a vendégeik felé.

A köszönőkártya régi hagyománynak tekinthető, hiszen az esküvő után kiküldött kis lap a részvételt és az ajándékokat volt hivatott megköszönni. Az új szokás az, hogy a lakodalom helyszínén általában mindenkit az asztalon, a saját helyén vár egy kis ajándék. Ez többnyire mindenkinek egyforma, legfeljebb női és férfi változat van.

Az esküvőszervezés fontos része, hogy olyan köszönőajándékot válasszunk, amely a párhoz valamilyen módon kapcsolódik, vagy az esküvő tematikájához köthető. Ez a köszönőajándék lehet kézműves bonbon, az ifjú pár nevével ellátott dísz, apró virág, vagy szuper ötlet lehet például egy saját kézzel kivitelezett apró kézműves ajándék is.

Bízza ránk az esküvőszervezéssel kapcsolatos tennivalókat, hogy minden pontosan olyan legyen a nagy napon, ahogyan elképzelte! Ötleteivel és egyedi igényeivel forduljon bátran munkatársainkhoz!

Díszítés, esküvői dekoráció

Rendezvényterem