Mindent a pár kívánalmai szerintManapság nagyon sok pár igényli, hogy a vacsora helyszínén történjen a polgári szertartás. Sajnos nem minden kerületi anyakönyvi hivatal tart külső helyszínen hivatalos polgári szertartást, de megerősítő esküvő, profi szertartásvezető segítségével megtartható.

A megerősítő szertartás szerinti esküvő menete:

  • Ön és párja bejelentkeznek egy anyakönyvi hivatalba és az esküvőt megelőzően, két tanú jelenlétében, minden ünnepélyességet mellőzve hivatalosan házasságot kötnek.
  • Ezek után a lakodalom napján az Önök által felkért, vagy az általunk szervezett Szertartásvezető úgy bonyolítja le a szertartást, hogy az ifjú páron és a tanúkon kívül egyetlen vendég sem fogja tudni, hogy nem most történik meg a hivatalos esketés.

 

Természetesen az udvart igény szerint berendezzük és díszítjük.
Kérje ajánlatunkat!Esküvői helyszín: a szertartás és a lakodalom azonos helyen


Rendezvényházunkban lehetőség van az udvaron megtartani a szertartást, de mindenféleképpen a XVI. kerületi Önkormányzat hozzájárulása szükséges amit csak a pár intézhet. Mi mint vendéglátói egység, nem indíthatjuk meg a kérelmezést, azonban tudunk segíteni benne. Kérjük, ha igényt tartanak udvarunkra abban az esetben jelezzék ajánlatkérésnél, a részleteket a kérelmezés menetéről írásban ismertetjük!

Napjainkban a házasságkötési szokások igen változatosak és eltérőek lehetnek, melynek következtében a szervezés során felmerülő feladatoknak csupán a pár elképzelései és igényei szabhatnak határt, hiszen ez a nap kizárólag róluk és egy új közös élet kezdetéről szól. Gyakori manapság, hogy praktikussági és kényelmi szempontokból a szertartás és a lakodalom azonos helyszínen zajlik, melyhez szükséges a megfelelő körülményeket megteremteni:

  • A szertartás jellegének megfelelő berendezés és dekoráció.
  • Az esküvői helyszín befogadóképességének figyelembevétele mellett a legkényelmesebb kialakítás mind a házasságkötés helyszínén, mind a lakodalom esetében.
  • A kívánt ételek és italok biztosítása a helyszíneken.
  • A meghitt, intim és zavartalan légkör biztosítása.
  • Hang és fénytechnikai eszközök biztosítása.


Cégünk szakemberei sok éves tapasztalattal vállalják esküvők és lakodalmak lebonyolítását, melyhez az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház kiváló esküvői helyszínt biztosít. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!