Egy utolsó felejthetetlen emlék szinglikéntBarátnőd, barátod házasodik? Szerezz neki örömet egy fergeteges bulival, hogy az utolsó szabad estéjére örökre emlékezzen! Éttermünk remek választás zenés, táncos mulatozáshoz az igényeknek megfelelően tánctér is kialakítható. Étel és ital egy helyen, 120 fős termünkben, az alkalomhoz illő dekorációval együtt a svédasztal, hidegtálak vagy akár menük elkészítését is vállaljuk, de kitelepülünk bárhová Budapesten catering szolgáltatásunkkal.


Hogy feledhetetlen legyen az este...

Az este tele meglepetéssel feladatokkal, próbákkal és a fogadalommal.

A fogadalom az ara/vőlegény számára, tulajdonképpen a következő évek feladatai melyet megfogad, hogy betartja. A barátok által összeírt jópofa versike felkészít a jövőre. Ha, fogadalom nem, de szabályok biztos lesznek!
Ilyenek például: A buli alatt csak alkoholos italt fogyaszt az ara/vőlegény, az este folyamán viselnie kell a lány- legénybúcsúra készített különleges pólót, stb.
A fogadalom és a szabályok tisztázása után kezdődhet is a bemelegítés, egy Welcome Drink-kel, hogy a különböző kis játékok jó hangulatban kezdődjenek.
Ilyen bemelegítő feladatok például:Felismerős játékokSzaglás, tapintás, kóstolás alapjánSzituációs játékokKülönböző helyzetek kimagyarázása meghatározott szavakkal, Részeg férjen végrehajtandó életmentő szituációs gyakorlatokGyorsasági játékokGombvarrás, zokni párosítás, ingvasalás időre, stb.Vőlegény kvízHa rosszul válaszol büntetést kap (például innia kell valamit), és nem árt, ha megadott időn belül, kell felelnie.Vicces feladatokJókívánságok gyűjtése idegenektől -Pólóra vagy egy szép erre az alkalomra készíttetett füzetbe. Szerelmi vallomás készítése, adott szavakból (pl. kutya, ajándék, kert, nevetés). Felfújt lufira tejszínhabot fújni, mintha szakálla lenne, és úgy kell leborotválni, hogy ne durranjon ki. Tejszínhabos banán evése, összekötött kézzel. 3 db óvszer eladása. Becsukott szemmel koktélt keverni saját magának, majd meginni. Pelenkázás. Egy gumi kesztyűbe alkoholos italt töltünk, becsomózzuk és úgy kell belőle innia, hogy nem kötheti ki. Szerelmet vallani egy szobornak. Érdekes ruhákba öltöztetni (pl. nagy bugyi, kötény, fátyol), ezeket el kell adnia hogy levehesse.

Ha felkeltettük érdeklődésed, kérd ajánlatunkat! Teljesen egyedi igényekhez alkalmazkodva, csak a képzelet szabhat határt!