Honnan jött az ötlet?


Az elmúlt jó pár évben arra lettünk figyelmesek, hogy a rendezvények amelyeken részt vettünk volt köztük esküvő, lánybúcsú, szabadtéri rendezvény, céges party mindegyikben volt valami kifogásolható nem odaillő dolog. Úgy gondoltuk, hogy mi jobban csinálnák és ennek köszönhetően nyitottuk meg Diófa éttermünket, mely rendezvények helyszíneként kiválóan kielégíti a legkülönfélébb kívánalmakat.
Csapatunk képzett és minden eshetőségre felkészült, hogy gördülékenyen oldjuk meg a bekövetkező problémákat, végig ott vagyunk Ön mellett, ha baj lenne. Olykor csak egy támasz kell, egy jó szó és minden mehet tovább, de legyen szó letört magassarkúról, leöntött ruháról vagy bármiről Mi segítünk orvosolni a felmerülő problémákat.

 

2010-ben megnyitottuk Diófa Éttermünket (új weblapunk itt találja) és a rendezvények szervezését is bevezettük. Az esküvős rendezvények szinte mindennapossá váltak számunkra, mára már annyira kinőtte a hely magát, hogy bővítésre szántuk el magunkat.

E-bővítés lehetővé teszi még impozánsabb és nagyobb rendezvények kivitelezését rendezvénytermünkben. A rendezvények alkalmával vállaljuk a teljes körű lebonyolítást, akár külső helyszínen is, Catering szolgáltatásunk nagy ételkínálattal vehető igénybe, melyet szakácsaink frissen minőségi alapanyagokból készítenek. Italkínálatunk alkalmazkodik bármilyen alkalomhoz a folyó boroktól a prémium minőségű rövid italokig minden megtalálható.

Végig Ön mellett, egy segítő kéz!

user
938

Elégedett ügyfél

sator
302

Kültéri rendezvény

Asset 1web
139

Esküvő

tusarok
5

Letört tűsarok

A minden igényt kielégítő, akadálymentesített, légkondicionált rendezvényházban egy 110 fős rendezvényterem (+28 fős VIP terem mellyel egybe lehet nyitni) és egy 37 fős étterem került kialakításra, amihez természetesen modern konyha tartozik, azaz az ételeket helyben, frissen készítjük.
Vállaljuk az esküvői és kísérő torták, aprósütemények elkészítését is!

parallax background

Kedvező ár és jó felszereltség! Nincs rejtett költség!

A rendezvényterem különböző dekorációs fényekkel, beépített hangtechnikával (Kis mennyezeti hangszórókkal van kiépítve, nagy teljesítményű hangosításért a zenekarral kell egyeztetni. Speakon elvezető rendszer kiépítve a ízléses megjelenés érdekében. Csak Speakon kompatibilis erősítővel működik.) és vetítési lehetőségekkel rendelkezik, mely kiválóan használható
esküvőknél és egyéb rendezvények esetén is.

A KORLÁTLAN VALÓBAN KORLÁTLAN FOGYASZTÁST JELENT!

Az Ön rendezvényszervezője


Remélem mint leendő ügyfelünk köszönthetem!

Az elmúlt 10 évben számos rendezvény lebonyolítását végeztem a születésnapoktól egészen a több száz fős kültéri rendezvényekig. Esküvős ügyfeleim, minden alkalommal széles mosollyal és baráti kapcsolatban köszöntek el a lakodalom végeztével. Büszkén állíthatom, hogy munkáim során szinte majdnem mindennel találkoztam kivitelezés és kérések szempontjából amit sikerült is meg valósítani. Az egyedi kívánságokat mindig szívesen vesszük, mert tanulunk belőle és így még izgalmasabbá tudunk tenni egy fontos eseményt a jövőben.

Szabadtéri rendezvényen gondolkodik? Lehetőség van, akár az udvarunkon is megtartani, felkészültünk Malacsütésre, Grillezésre is (csak a Diófa Étterem és Rendezvényházban kérhető) természetesen a menüajánlatokon felül.
Zenés táncos mulatságok során nagytermünk remek hang- és fénytechnikával várja Önöket.

Lehetősége van tanácsadás kérésére, melynek az első órája ingyenes a további órákat 5000 Ft/óra-val lehet kalkulálni. A tanácsadás kitér mindenre, jobb átbeszélni többször is mielőtt véglegesítené. Amennyiben sikeresen megállapodtunk, a plusz órák árát beszámítjuk a végösszegbe! Próba vacsora alkalmával (maximum 2 fő) az ételeinket is megkóstolhatják, melynek árát szintén beszámítjuk a végösszegbe.

Mihály Szilvia

profi rendezvény és esküvőszervező

+36 20 437 97 72


 

Kapcsolat