Terembérlés: A tökéletes helyszín



Az esküvő megszervezésében kiemelkedő fontosságú a helyszín megfelelő kiválasztása. Ebben szeretnénk rendezvényházunkkal segítséget nyújtani a házasulandó ifjú párnak. Egy 28 fő befogadására alkalmas VIP terem és egy 90 fő befogadására alkalmas nagyterem áll rendelkezésünkre, amelyeket igény szerint egybe is lehet nyitni.

Ez a kiinduló alap, az összes többi szolgáltatás, ami az esküvőhöz kell nálunk megtalálható, vagy partnereink segítségével megvalósítható. Mi készen állunk, hogy az álmaikból valóság legyen, Önök elmondják, mi megvalósítjuk, azaz vállaljuk az esküvő teljes megszervezését. Partnereket ajánlunk, Önök választanak, vagy konkrétan megmondják, kivel dolgozzunk.


Számunkra nincs lehetetlen!

Csapatunk több tíz éves vendéglátói tapasztalattal rendelkezik.

Légkondicionált nagytermünk, ideális esküvői helyszín, megfelelő területtel rendelkezik 110 fős esküvő megszervezésére, úgy, hogy italpult, tánctér és a zenekar számára megfelelő hely is kényelmesen kialakítható a teremben. Kerekasztalos elrendezés nagyjából 100 főig megoldható. Esküvő esetén a VIP részt is hozzá lehet csatolni a rendezvényteremhez, valamint a pár számára egy külön szobával (átöltözésre, pihenésre, külön mosdó és zuhanyzó használattal, széffel) rendelkezésre áll. A létszámtól és a pár elképzelésétől függően javaslatot teszünk a teremelrendezésre, igény esetén méretarányos rajzot készítünk.

Az ültetési tábla A2-es méretű elkészítése ajándék tőlünk!

A vendéglátást plusz költségek nélkül reggel 1-ig biztosítjuk, de természetesen van mód az esküvői vigadalom folytatására. Ebben az esetben reggel 1 után megkezdett óránként plusz költségekkel kell számolni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat!